Category: Classic Rock

Пази Се Од Мене - Врчак* - Седмо Небо (CD, Album)

Posted on by

8 comments

  1. Да верно голям смях. И като се върне вика: Никъде не съм ходил? Не знам, че са ме дирили. През цялото време си бях тук. Познат рефрен. Друго си е на топло при Мюмюн и Амет-да му объркат представите за шведска тройка.
  2. Репортажът на „LA Times“: Селска България се превръща в страна призрак След края на комунизма, срутил се преди 30 години, населението на страната се е свило с една пета – от близо 9 милиона на 7.
  3. mieritabrederreviconsiphymoto.coinfoа Скупштина Србије осуђује све злочине који су се десили над свим грађанима општине Сребреница, а посебно злочине који су се десили у периоду од до јула године. „2.
  4. Необична кладба се случила во една српска кафеана, кога еден од гостите го повикал пејачот и му рекол дека ако ја погоди песната која ќе ја напише на ливче ќе добие бакшиш од евра, а ако не ја погоди, за песната која.
  5. Пижама от меко памучно трико, състояща се от горнище с дълъг ръкав и долнище. Горнището е с принт отпред. Долнище с ластик на талията и рипсени кантове в кр.
  6. Саша Поповиќ вредно работи, но и вредно ги троши своите пари. Имено, пејачот стана сопственик на луксузна јахта која вреди милион евра, пренесуваат српските медиуми. Директорот на .
  7. Нина во градинка ја научила Никола, Никола и денес цел ден си ја потпевнуваше. Се утепавме со мм од смеење. Тие песнички од Златно славејче некаде од ми се .
  8. Во народот позната како света Петка. Неа и е посветена црквата во долниот дел на скопската населба Црниче. Била од словенско потекло, од градот Епиват, меѓу Салинаврија и Цариград. Родителите и биле имотни и побожни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 »